látogató
számláló
Szállítási információk | Cialis

Szállítási információk

Cialis Rendelés Levitra rendelés, megrendelés ismertető.

Vásárlási módok, termék átadás-átvétel

A megvett terméket a következő úton lehet kifizetni azonkívül kézhez kapni

Vásárlási módok, termék átadás-átvételElőre utalással egy jelzett bankszámlaszámra: eszerint a legkedvezőbb az ára, mert a fuvar, csomagolási, azonkívül egyéb díjakat cégünk fizeti.

Postai utánvétellel az áru kézhez kapásakor a a postának, illetve a postásnak megfizetni az utánvétel díját, attól függően, hogy a futártól veszi át a terméket, vagy a postahivatalban. Az utánvétel összeg megfizetésekor kapja meg az igényelt árut.

előre utalással való vásárlás és birtokba vétel: az előre történő utalás olyan aspektusból lehet előnyösebb, hogy ekkor a postai hazaszállítás díját átvállaljuk, eszerint sokkal jutányosabban megszerezheti az árucikket. Rögtön, amikor beérkezett a fizetség cégünkhöz, abban az esetben még aznap feladjuk az árut, eszerint 48-72 óra alatt lebonyolítható az egész, továbbá jutányosabb is.

előreutalásnál kérjük fogalmazzon meg a Kapcsolat menüponton át egy üzenetet és akkor mi rögtön közöljük azokat az elérési lehetőségeket elektronikus levélben Önnek, amire utalni ajánlott a pénzt. A csekk közleményéhez adja meg pontosan azt a nevet, irányítószámot, mint amit az igénylésben is megadott nekünk, ekképp könnyebben beazonosíthatjuk. Az áru nevét kérjük, soha ne adja meg az utalás közleményének rubrikáiban, egyedül kizárólag a saját nevét valamint irányítószámát adja meg, azt, amit az igénylés során eljuttatott hozzánk!

Ahogy megkaptuk az utalást (ez általánosságban egy-két óra, vagy maximum 1 nap), arról SMS-ben tudósítanak minket, és ezzel aznap már el is küldjük a csomagot ajánlott, utánvétel nélküli levélként, amely 1, illetve legfeljebb két nap leforgása alatt garantáltan megérkezik Önhöz, természetesen titoktartó dobozban.

Postai vagy futárszolgálati utánvételes kifizetés valamint átvétel: Az utánvétellel való díjtérítési variáció a legközismertebb amellett leggyakoribb. A futár a megrendelt címre viszi a csomagot és az utánvételi összeg megfizetésekor odaadja azt az Ön kezébe. Átlagban kijelenthető, hogy 20 000 Ft alattig egy-két dobozos rendelés esetén elsőbbségivel postázott küldemények valamennyi szállítási, valamint további költsége mindössze 1500 Ft. Eme ár fölött, és a csomag súlyának megnövekedése miatt, esetleg 1800-2100-2700 forint is lehet a plusz fuvar összeg. A megrendeléskor ezt a fuvar költséget hozzászámítja a rendszerünk az áru árán felül, ekképp látja Ön is, hogy részletesen mennyi lesz a postázás költsége, így az áruval együttesen pontosan mennyit fog majd fizetni.

A postai utánvétel, vagy postai utánvét kifejezés azt jelenti érthetően, hogy az eladó ráír a csomagra egy utánvételi összeget, amit akar, hogy a vásárló az átvétel során kiegyenlítsen. Az utánvételi összeg a mi esetünkben a termék fogyasztási árából, a postai szállítás díjából, amellett a csomagolási költségből tevődik össze. Beláthatóan ez az utánvéti ár a vásárolt árucikket extra költségekkel növeli, amelyet a vásárlónak szükséges lerónia. A postai utánvéttel történő vásárlás esetében a futárnak kell megfizetni a küldeményen szereplő utánvételi árat, és ekkor az árut birtokba veheti. Ha nincsenek otthon a címen, ír egy értesítést. A következő verzió a postahivatalban maradó utánvételi küldemény, amelynél a postán marad a csomag, nem kerül kikézbesítésre továbbá minthogy Önnek nem szükségeltetik a saját címét megadnia az igényléskor, ekképp nem fogják értesíteni a postától, hogy jött csomagja, eszerint Önnek szükséges bemennie a postahivatalba továbbá leróni az utánvét összegét. A postahivatalban maradó küldemény szervezése azért nem ennyire könnyen kivitelezhető, ha ekképp akarja választani a rendelését, okvetlenül olvassa végig az alábbiakat, mert amennyiben már többször rendelt ezzel a módszerrel, akkor is átalakultak a kézbesítési előírásai, amit itt olvashat el részletekbe menően.

Kiszállítás postahivatalban maradó csomagként

Kérjük, okvetlenül tanulmányozza eme postahivatalban maradó tájékoztató írást, mert lehet, hogy Ön már számtalanszor is vásárolt postán maradó csomagot és azokkal minden simán működött, ellenben mostanában nagyban átalakultak a postahivatalban maradó küldemények módjára vonatkozó normák!

Ez általánosságban a legbonyodalmasabb átvételi út a benyomásaink szerint, számtalan okból kifolyólag is.

A kisméretű posták, illetve a plázákban, vagy bevásárló központokban található posták nem foglalkoznak postahivatalban maradó csomagokkal, így azt visszajuttatják a faladójához. Javasoljuk, hogy a szóban forgó város, illetve település főpostájára címezzék a megrendelésüket, amennyiben lehetséges, és máris kevesebb probléma lesz a birtokba vételnél. A postakeresűben olyan kisebb postahivatalok, illetve plázák- üzletközpontjainak postahivatalai is fellelhetőek, ahol nincsen postán maradó küldemény, úgyhogy azt tanácsoljuk ne ezt, hanem a központi (fő)postahivatalokat válassza ki!

Temérdek ember nincs tisztában azzal, hogy a postahivatalban maradó csomagok esetében semmilyen értesítést sem kapnak a postahivataltól. Hiszen nem is tudnák milyen címre postázzák az értesítőt, mert az Ön saját címét nem írta meg az igényléskor, hanem pusztán a postahivatal elérhetőségét, amit a postakeresűben választott. Ezt tetézi még, hogy számtalanszor azt mondják a postahivatalba besétáló embernek, hogy nem küldték el, vagy nincs meg. Ekkor kérjük, írjon számunkra a Kapcsolat menüpont segítségével egy pár soros üzenetet, ahol mi elektronikus levélben megírjuk Önnek az igénylés során felvitt küldeményazonosító számot. Ezzel minden bizonnyal átadják majd Önnek az ajánlva feladott levelét, amibe az árucikket tettük.

A postahivatalban maradó küldemények beérkeznek a főpostára (1-es számú posta), és amennyiben Ön nem oda kérte postán maradóként, akkor átviszik az Ön által megadott számú illetve című postahivatalba az Ön megrendelt csomagját. Hogyha az 1-es számú postára kérte, akkor ott marad a főpostán.

alapvető tennivalók: A postán maradó csomagoknál egyáltalán nem hagynak Önnek értesítést, ekképp Önnek szükségeltetik az igényléstől számított egy-két napon belül besétálnia a megadott című illetve számú postára a szóban forgó településen. Amennyiben 7 munkanapon belül nem jut be a postára, abban az esetben a küldeményt visszajuttatják a feladóhoz. Ha a postahivatalban azt közlik, hogy nem jött ilyen küldemény, vagy nincs meg, akkor meg kell adni a küldeményt azonosító RAG számot, és azután teljes bizonyossággal rendeződik a probléma! Eme számot a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy üzenetben kérje kereskedésünktől, és akkor mi eljuttatjuk Önhöz a lehető leggyorsabban.

Legnagyobb bonyodalom a postahivatalban maradó csomagoknál hogy a beérkezett csomagot (levél formájában) nem mindig képesek megtalálni elsőre a postán, csak egy bizonyos küldeményazonosító (RAG) számmal, amelynél minden postázott csomag útvonala követhető. Az alapvető fontosságú küldeményeket azonosító RAG szám adatai alapján már 100%-os valószínűséggel meg fogják találni a szóban forgó postahivatalban az utánvételes ajánlva feladott csomagját, és átadják Önnek a szerintük „még meg sem jött” csomagot.Sokszor a postán a minimális motiváció továbbá a gyenge bérek következményeképp, hogyha nincs pont szem előtt a szóban forgó csomag, akkor szívesebben azt jelentik ki Önnek, hogy nem kapták meg, illetve eltűnt. Emiatt fontos a küldeményeket azonosító RAG szám, ami egyben egy csomag nyomon követési szám. E számot a KAPCSOLAT menüponton keresztül egy levélben kérje el vállalatunktól.

A megrendelést követő napon a küldeménye mindenkor kiküldésre kerül a délután 4 óráig kivitelezett megrendeléseknél. A 16 óra utáni megrendeléseket, feltéve, hogy még van kapacitásunk, abban az esetben képesek vagyunk kiszolgálni, de hogyha nem sikerül, akkor másnap kerülnek kiküldésre. A kiküldött összes küldemény teljesen egyedi küldeményeket nyomon követő RAG számot kap, ezért kikereshető a posta számítógépével.

A postán maradó rendelés utáni napon, kérésre elküldjük Önnek ezt a küldeményeket azonosító számot, de ennek hiányában is bemehet a postahivatalba és megkaphatja a küldeményét, feltéve, hogy becsületes ügyintézők vannak, akkor kikeresik Önnek egykettőre és megkapja.

Hogyha valamely okból mégsem írnánk meg ezt a küldeményeket azonosító RAG számot e-mailben, akkor vegye fel velünk a kontaktust, hogyha bement a postára és ott azt állították Önnek, hogy nem jött meg a csomag, illetve nincs meg. A Kapcsolat menüpontra kattintva küldjön el számunkra egy üzenetet!

Ezért ennyire lényeges, hogy valódi e-mail címet valamint telefonszámot írjon be, hogy a kapcsolatfelvétel sikeres maradjon. Netalántán az ilyen kiszállítási zavarnál tudunk Önnek telefonálni, hogyha nem reagál az e-mailünkre.

Házhozszállítás hagyományos postai utánvétellel, megadott címre való kikézbesítésselHázhozszállítás hagyományos postai utánvétellel, megadott címre való kikézbesítéssel

A szokásosnak azonfelül leggyakoribbnak számon tartott postai utánvétel lakáshoz történő kiszállítása folyamán a futár kisebb értéknél (100 000 forintig) kikézbesíti a csomagot a lakóhelyre, és ott a küldemény átvételekor leróhatja a postai hazaszállítás díját az igénylő úgy, hogy a helyszínen a futárnak kifizeti az utánvételi összeget. Az utánvételi összeg a megrendelt termék(ek) árából, a posta- utánvételi, továbbá csomagolási díjakból tevődik össze. A rendelésénélegyébként mindenkor odaírjuk a szállítási díjat is részletesen, eszerint láthatja, hogy az igényelt árun túl mennyibe kerül a kézbesítés.

Házhoz való kiküldéskor utánvétel esetén, ha nem nyitnak ajtót az adott címen a postás vagy a szállító, illetve esetleg magasabb értékű az utánvételi ár, olyankor általában hagy egy értesítést az Ön postaládájában.

Sajnos azt szükséges az eddig tapasztaltak alapján kijelentenünk, hogy a kiszállítási ellátás nem mindvégig legjobb, többnyire értesítést sem hagynak ott a postások vagy a szállítók nem tudni milyen okból, és ilyenkor az általunk feladott küldeményt visszafordítják cégünkhöz, mert Ön nem is tudhat a csomagunk kiérkezéséről, minekutána nem kapta meg róla az értesítőt, hogy menjen be a postahivatalba. A kiút az, hogy az igénylés után két nappal maximum, amennyiben nem viszik ki a megadott lakáshoz a küldeményt, abban az esetben írnia kell nekünk egy levelet a KAPCSOLAT menüponton keresztül. Ezután a küldeményeket azonosító RAG számot megírjuk Önnek és ezzel bizonyosan ki tudják keresni a postán.

Bármilyen panasz, vagy 2 napnál régebbi igénylés esetében, amennyiben nem kapta meg a termékünket, akkor legyen szíves, lépjen velünk kapcsolatba úgy, hogy eljuttat hozzánk egy üzenetet a problémájáról a Kapcsolat menüponton át!

Kiküldés előre való utalásnál

Amennyiben Ön előre utalta nekünk küldemény összegét, akkor az átutalás beérkezése után, amiről SMS-ben tudósítanak minket, még azonnyomban aznap postázzuk a csomagot. A terméket sima külső hatásoktól védett fóliás átlátszatlan amellett nem kitapintható borítékba csomagoljuk be gondosan, a tartalmát nem tüntetjük fel. A tapintatos küldeményünk ajánlottan kerül feladásra utánvétel nélkül.

Amennyiben tán el kellett mennie otthonról ezért a postás vagy a futár nem tudta odaadni, olyankor a helyszínen hagy egy értesítést a Ön postaládájában. Ezzel kell befáradnia a postára továbbá birtokba venni az ingyen odaadott tapintatos kinézetű ajánlott levelét.

Amennyiben nem lett bedobva értesítés és már két-három napja megrendelte az árucikket, akkor vélhetően a postás vagy a szállító nem hagyott ott értesítőt az Ön számára, viszont a postahivatalban benn lesz a csomag. Amennyiben akkor sem találják meg, írjon cégünknek a Kapcsolat menüpontban egy értesítést és mi segítünk Önnek megoldani a problémát! Az átutaláshoz fontos díjtérítési tudnivalókat ennek a lapnak a tetején nézheti meg a Fizetési módnál.

Szállítás gyorsasága, ideje, plusz sürgősségi szolgáltatás

A házhozszállítás idejének lerövidítése, valamint a tisztelt megrendelő minél jobb kiszolgálása cégünk lényegbevágó kívánalma! Persze a kedvező szállítási költségeket előtérbe helyezve a magyar posta árkalkulációja valamint időtartama az irányadó, illetve a futárszolgálat.

A du. 4 óráig leadott rendeléseknél még aznap végbemegy a dropship, más szóval a küldemények kézbesítése. Így az aznapi postára adásnál a posta 24-48 óra alatt szavatolja a csomagok célba juttatását a teljes Magyarország területén belül. Eme időintervallum nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is betartható. A fuvarcégek 24 órás elintézést szavatolnak.

Az összes csomagot általában normál sürgősségi plusz ellátással kérjük, amelynek ráadás ára nem haladja meg a 90 forintot sem.

Az igénylő igényelhet postai plusz sürgősségi ellátást is (EMS), mely biztosítja, hogy az aznap bejelentett rendeléseket másnapra a kiszállító vállalat 5600 forint költség fejében a nagyobb városok településein délelőtt 9-re a kisebb települések esetén maximum déli 12-ig kézhez juttatja.

A postahivatal normál sürgősségi ellátása nem szavatolja bizonyosan a másnapi kézbe adást, eszerint amennyiben bárkinek feltétlen szüksége van másnap a küldeményre, abban az esetben igénybe vehet kivételes sürgősségi szolgáltatást az ún. EMS ellátást, amely esetén a posta biztosítja a következő nap délelőtti kézbesítést.

Postai kiszállítás díja, utánvételes díj, csomagolási költségek a megrendelésnél

A postahivatali utánvételes vétel egy költségesebb variáció, merthogy az áru költségén túl a postaköltséget is az igénylőnek muszáj kifizetnie, nem úgy, mint az előre való utalásnál, mert akkor vállalatunk felvállalja az összes kiküldési azonfelül a további járulékos díjakat.

A szállítási, csomagolási, vagyis utánvételi kiadás összege átlagban kevésbé értékes küldemények esetén 1500 forint alatti.

Az értékesebb, így kissé nehezebb csomagok esetén 1800-2200-2700 forint is lehet, azonban igényléskor a kiküldési összeget odaírjuk külön az árucikk költségén felül, ezért egyértelműen tisztában lesz vele, hogy mennyi lesz a teljes rendelése összesen.

Az adott posta, utánvételes, becsomagolási összes költséget, ami pluszban hozzáadódik az áru árához, azt az igényléskor a rendszer kimutatja az Ön számára.

A lehető legjutányosabb amellett legrugalmasabb hazaszállítási lehetőséget kínáljuk fel az Ön számára a legkomolyabb titoktartás mellett.

gondok valamint tennivalók a kézhez vétellel, házhozszállítással összefüggésben

Kiküldés előre való utalásnálPersze a szállítást valamint a postázást is emberek teljesítik, ekképp néha hibázhatnak. Ezzel nem lehet baj, minthogy minden kényelmetlenségre megvan a megoldás a lehetséges kínos bajok elkerülésére.

Nem pont azt a fajta illetve mennyiségű terméket kapta, mint amit választott a rendeléskor

Minekutána világhálón működő gyógyszerkereskedésünknek napi több száz rendelést kell teljesítenie, eszerint megeshet, hogy egy kis oda nem figyelés folyományaként véletlenül nem annyi vagy nem azt a terméket csomagoljuk be. Ennek természetesen roppant kicsi a valószínűsége, viszont, hogyha ez megtörtént Önnel, akkor sincs probléma, hiszen nincs más teendője, mintsem a weblap alján található levélküldő űrlapon küldeni nekünk egy panasztevő levelet, amelyet mindjárt kivizsgálunk még azon a napon, és ha ekképp volt, abban az esetben helyreigazítjuk a hibánkat persze grátisz.

Az árucikket széttörten vagy kiszakadva kapta meg a csomagból elővéve

Sajnálatos módon a házhozszállítás közben a nem megfelelően kezelt azonkívül szállított küldemények bizony sérülhetnek. Az ilyen hibás küldeményekre a Magyar Posta ad biztosítékot, gyógyszerkereskedésünk nem tud kártalanítást nyújtani a más különböző szállító cégek által okozott károkért.

Az efféle probléma átlagban csak igen ritkán jött elő, pedig a vevők jelezték, hogy a levél /bliszter/ fel van szakítva, de attól még semmilyen baja sem lett a gyógyszernek, eszerint nem szoktak az esetleges kicsi sérüléseken problémázni.

Nem kapta kézbe a küldeményt időben

Cégünk nagyon odafigyel a dinamikus, aznapi dropshipre (házhozszállításra), ekképp naponta feladjuk a 16 óráig megvalósított rendeléseket. Ezeknek 1 illetve maximum 2 nap alatt oda kellene érnie az egész hazánkon belül bárhová. Amennyiben 2 nap múlva nem kapta kézhez a csomagját, abban az esetben feltétlenül tudassa ezt velünk oly módon, hogy a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy levelet küld a problémájáról, amiben jelölje meg, hogy milyen adatokkal valamint milyen terméket igényelt, amely eddig még nem érkezett meg.

Annak, hogy miért nem kapta kézhez a küldeményét, szerintünk az alábbi okai lehetnek:

• Nem kapott róla értesítőt, emiatt nem fáradt be átvenni a postára, valamint nekünk visszajuttatták a küldeményt. Ez a hiba rendszerint a postán maradó csomagok esetében következhet be, vagy abban az esetben, ha a településen az utánvétet végzCsomagkihordó postás vagy futár és a megszokott postás nem ugyanaz a személy. Ezért hiába reklamál a már esetleg rég ismert postásánál, mivelhogy nem is ő végzi az utánvétes küldemények hazaszállítási feladatát. Még hagyományos lakáscímre való házhozszállításnál is lehetséges sokszor, hogy nem hagynak ott értesítőt, ekképp Ön nem tudhat a csomagról és egynéhány nap elmúltával visszaküldik a feladójához.

Azt javasoljuk, hogy mindenképpen üzenjen számunkra, amennyiben a megrendeléstől számítva legfeljebb 48 órán belül nem nem jött meg az ajánlott utánvételes csomagunk, és akkor mi adunk egy nyomkövetési számot (ún. RAG számot), amivel már be tud fáradni a postára és odaadják Önnek értesítő hiányában is a küldeményt. Eszerint két napnál később semmilyen esetre se várjon, hanem írjon számunkra a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy üzenetet!

• A csomag a postán elveszett. Ebben az esetben Önnek csakúgy közölnie kell velünk, hogy a küldeményünk nem érkezett meg. Mi utánajárunk, és feltéve, hogy elveszett a csomag, úgy ennek az összegét a posta cégünknek visszatéríti, de már azon a napon, amikor ez tudomásunkra jutott továbbá beigazolódott, hogy elveszett, akkor mi azonnal feladjuk Önnek újólag az igényelt árut és a következő napra alighanem oda is ér.

Erre különben egyszer volt idáig példa. Az a fő, hogy amennyiben nem kapta kézbe a csomagot, akkor feltétlenül jelezzen nekünk, mert abban biztos lehet, hogy postázzuk aznap a16 óráig lebonyolított rendeléseket!

• Nem történt meg a csomag postázása.

Netes kereskedésünknek minden esetben rendelkezésre áll raktáron bármilyen mennyiségű árukészlete, eszerint már-már garantált, hogy nem történhet meg, hogy kifogyunk a gyógyszerkészítményekből, valamint nem áll módunkban postára adni a rendelt árucikkeket. Talán megeshet az, hogy a megrendelés leadása után valamely levelezési rendszer nem küldi át az igénylést számunkra. Ilyenre még nem tudunk egyetlen egy példát sem.

Küldeményeket nyomon követő vagy küldeményazonosító szám, úgynevezett RAG szám kiküldése Önnek elektronikus levélben, ha nem találják a küldeményt

Amennyiben azt az információt kapja a postástól, illetve a postától, hogy semmiféle csomagja nem érkezett Önnek, abban az esetben közel bizonyos lehet abban, hogy a postahivatalban elhányódott a küldemény. Ekkor egy úgynevezett küldeményeket azonosító RAG számot kérnek, mert minden küldeménynek van egy saját azonosító száma, és annak segítségével már megkeresik az Ön csomagját a postahivatalban a számítógépes rendszerükbe beütve. A csomagokat nyomon követő RAG szám megmutatását, vagy bediktálását mindig a postahivatalban ajánlott végezni, és nem a postásnak/futárnak megmondani, hogy járjon utána.

Ez a csomagokat azonosító szám mindig két betűvel kezdődik továbbá 14 szám követi. A 2 betű, amikkel kezdődik, az „RL” továbbá utána 14 darab szám.

A csomagját du. 4 óráig kivitelezett rendelésnél még azon a napon kiküldjük, és 1 vagy 2 nap múlva már át is veheti. Amennyiben maximum 2 nap múlva nem kapta kézhez, abban az esetben okvetlenül írjon nekünk a Kapcsolat menüpontban egy néhány soros üzenetet a bajával – adataival, és mi rögtön válaszolunk és megadjuk az Ön számára eme küldemény nyomkövetési RAG számot. Eme RAG számmal ha besétál a postára, ahol már a számítógépes adatbázisba begépelve pontosan tudni fogják, melyik küldeményről van szó, továbbá előkeresik Önnek.

Diszkréció, csomag kinézete- esztétikuma

Vállalatunk elemi irányvonala a titoktartás! Az igénylése semmilyen esetben se fog kiszivárogni harmadik személy felé, azt harmadik félnek nem adjuk át. Számos embernek meglehetősen nagy nehézségetokoz, hogy hova is kérjék a küldeményt, nehogy bárki is rájöjjön. Még a szüleivel illetve más közös háztartásban, lakásban él valakivel és ezért nem kíván kellemetlen kíváncsiskodást, ekképp kerül elő a dilemma, hogy hová szállíttassam a csomagot?

A válasz hallatlanul könnyen kivitelezhető továbbá természetesen a legtitoktartóbb. Egy nagyobb postára postahivatalban maradó levélként. Azért is nagyon kedvező ez a módszer, mert így Önnek még a saját lakcímét sem kell nekünk megadnia, hanem csak annak a postahivatalnak a címét illetve a számát (minden nagyobb település főpostája az 1. számú posta), amelyet a postakeresűnkből tud kikeresni. Azért ez nem ilyen könnyű, jó pár tudnivaló azonfelül dolog akad a postahivatalban maradó küldeményeknél. Ha postahivatalban maradó csomagot szeretne rendelni, tehát, hogy a postán benn maradhasson a csomagja és ne kézbesítsék ki, olyankoraz alábbiakat okvetlenül olvassa át részletesen: szállítás postán maradó csomagként!

A csomag illetőleg a küldemény kinézete

A kiszállított csomagok külseje továbbá kinézete igen egyszerű, semmi sem jelzi a tartalmát. A feladó egy magánszemély lesz a kényelmetlen kíváncsiskodás kihagyása okán. A csomagot szokásosan mint levelet postázzuk, mert így kevesebb pénzbe kerül a csomagénál. A levél egy légbuborékos bélelésű boríték, melyet nem lehet kitapintani sem, és így nem szokott sérülni sem a levél tartalma, nálunk a medicinák.

A alacsonyabb árú illetve súlyú- illetve nagyságú igényléseket szóval egy kibélelt borítékban küldjük, amelynek formája az alábbi képen figyelhető meg:

A komolyabb árú, illetve nehezebb, nagyobb méretű megrendeléseket kartondobozban küldjük.

Amikor felhívjuk Önt a megrendeléskor megadott számon

A rendelésben megírt telefonszámon kizárólag teljesítési, kiszállítási gondok során hívjuk fel a legutolsó esetben, hogyha e-mailjeinkre nem felel egyáltalán. A megrendelés elfogadása miatt semmilyen esetre se értesítjük telefonon, hanem mindössze egy visszaigazoló levelet juttatunk el Önnek.

Még abban az esetben telefonálnánk Önnek, amennyiben sürgős kézbesítést óhajt másnapra. Ha esetleg a közölt rendelési információkból hiányzik valami, aszerint nem tudjuk teljesíteni a rendelést. A hívásnál mindig a rendelést leadó egyént hívjuk a telefonhoz, és meggyőződünk arról, hogy ki az, akivel tárgyalunk, valamint ha a felesége vagy a barátja veszi fel a telefonját, abban az esetben ne aggodalmaskodjon pusztán egy eltévedt hívás voltunk egy rejtett számon, amit nem tudnak visszahívni, illetve visszakeresni. Ebből Önnek nem származik kényelmetlensége! Ezért a titoktartás maradéktalan.

 

Jótállás

Gyógyszerértékesítő vállalatunk a Nemzetközi Gyógyszer Szövetség valamennyi tanúsítványával bír, amellett valamennyi készítményére pénz visszaadási vagy csere kezességet ad tisztelt megrendelőinek!

Világhálón működő gyógyszerkereskedésünkben soha nem fordul elő semmikor sem, hogy az engedély nélküli gyógyszerárusokhoz hasonlóan hamisított árucikkeket küldjünk ki Önnek. Kereskedésünk jó híre, törvényes üzemeltetési jogosítványa, online gyógyszertári és gyógyszer forgalmazási engedélye miatt sem engedhetné meg, hogy nem eredeti termékeket értékesítsen, mert abban az esetben bevonnák a vállalat minden tanúsítványát. Megszüntetnék státuszát, bár mi a mi országunkon kívül még 31 gyógyszervállalattal, 895 normál gyógyszertárral állunk szerződésben. Továbbá még 18 államban működnekjól prosperáló online patikáink.

Alább leírjuk Önnek azt a 3 legkomolyabb szövetséget és testületet, amik a gyógyszertárak, továbbá világhálón működő gyógyszertárak üzemelését, ellátását, továbbá a megrendelt, illetve kiszolgáltatott gyógyszerkészítményeket bevizsgálják amellett kontrollálják, gyenge színvonal esetén felfüggesztik a gyógyszerkereskedés üzemelését, és bevonják a működéshez fontos felhatalmazásásait.

A KAPCSOLAT menüpontban előjönnek Önnek teljes képernyőben a cégünk továbbá a netes gyógyszerkereskedésünk nevére szóló legmagasabb szintű globális gyógyszer ellenőrző szervezetek igazolt engedélyei. Az engedélyek képeken láthat majd domain nevünket jelző sűrű vízjeleket, amelyet a célból kellett elhelyeznünk rajtuk, hogy az engedély nélkül funkcionáló, nem eredeti szereket árusító online boltok ne legyenek képesek másolni e formális jogosultságok igazolásait amellett átírni a saját nevükre.

 • • FDA /Food and Drug Administration/ engedély,
 • • CIPA /Canadian International Pharmacy Association/ engedély,
 • • VIPPS /Verified Internet Pharmacy Practice Sites/ engedély a KAPCSOLAT menüpont alatt megnézhetőek minden hivatalos adatunkkal együtt.

Ezen hivatalos okmányok áttanulmányozásával már világosan láthatja, hogy vállalatunk egy legálisan tevékenykedő netes gyógyszerkereskedés, és nem a néhány tucatnyi engedély nélküli hamis gyógyszerkereskedő portálok valamelyike, amire a HENT (Hamisítás Elleni Nemzetközi Testület is felhívja a figyelmet.

Gyógyszerkereskedésünk ezen felül csere jótállást, végső esetben pénz visszatérítési garanciát is nyújt az összes készítményére, az alábbi jótállási kritériumok mellett, ha:

 • • Ön felnőtt.
 • • Ön nem használt drogot, tudatmódosító készítményt használat alatt vagy azt megelőzően.
 • • Ön követte a szerre vonatkozó használati utasítást teljességgel.
 • • Ön nem fogyasztott koffein, taurin, és/vagy alkohol alapanyagú élelmiszert, italt, vagy egyéb különböző fogyasztási cikket a szer szedése során és/vagy előtt.
 • • Ön nem szenved máj, szív, vese, tüdőbetegségben azonfelül nem alkalmaz erre tablettákat.
 • • Ön nem szed nitrát összetételő, vagy egyéb további értágító, intenzív vérnyomást csökkentő, illetve vízhajtó szereket.
 • • Ön nem szenved pánikbetegségben, nincs elmegyógyászati gondja, továbbá nem alkalmaz antidepresszáns pirulákat.
 • • Önnek önhibáján kívül nem használt eme termék.
 • • Ön rábólint arra, hogy IP címét továbbá személyes adatait szerverünkön eltároljuk.

Ha megfelelt ezen pontok feltételeinek, valamint a készítmény saját hibáján kívül nem volt hatásos az Ön számára, visszatérítjük a patikaszer árát, vagy elcseréljük egy eltérő alapanyagú gyógyszerre elsőként.

Pénz visszatérítési illetve cserére vonatkozó garancia teljesítésének gyakorlata

Ha előfordult, hogy Ön minden követelményt betartott és még úgy sem volt eredményes a tablettánk, abban az esetben választhat, hogy a pénzét szeretné megkapni, vagy esetleg cseréljük ki a tablettáit egy eltérő alapanyagú medicinára. alapvetően felajánlunk Önnek egy további hatóanyagú cseregyógyszert, amelyet egészen ingyen küldünk ki Önnek. 99 %-ban a további hatóanyag már teljesen biztosan be szokott válni, mert történhet olyan dolog eléggé ritkán, hogy egy alapanyag valamely okból nem használ valakinek. De amennyiben próbára tesz egy más alapanyagú patikaszert, abban az esetben megdöbben a hatástól, azonfelül másképpen fordul hozzánk.

Ha vissza szeretné igényelni az árát

Akkor nincs egyéb tennivalója, mint, hogy küldjön nekünk a Kapcsolat menüpont használatával egy reklamáló levelet, és akkor kapni fog egy Claims Identification Number-t, vagyis egy panaszbejelentő azonosító számot. Ezzel a panaszbejelentő számmal kérjük, postázzon a vállalatunknak egy kérvényező levelet hagyományos postai úton arra a névre továbbá címre, amiről a csomagja jött. Ebben a levélben azt kérjük, írja meg az Ön kedves nevét, személyi adatait, azonkívül a előforduló bonyodalmát a készítménnyel kapcsolatban. Kérjük, írja le ebben a kérvényben, hogy miféle kihatást amellett mellékhatást érzékelt a medicina alkalmazásakor, illetve az összes, a hatással összefüggő cselekményt. Pl. ivott-e koffein-tartalmú italokat, illetve alkoholt az alkalmazása előtt vagy közben, vagy használt-e együttesen vele más különböző gyógyszereket, amellett hogy mennyi idős. Hogyha postára adta ezt offline írásos levelet a szállításkor kapott névre és postafiók címre, abban az esetben arra kérjük, küldjön nekünk megint a Kapcsolat menüben egy levelet, amire 24 óra leforgása alatt felelünk.

Hogyha megjött vállalatunkhoz a hagyományos levele és feldolgoztuk /4-10 nap/, akkor ellenőrizzük ,hogy mi történhetett, azonfelül ha Ön az ismertető alapján járt el azonkívül minden alapvető követelményünket teljesítette, akkor jár Önnek a garancia, így visszautaljuk Önnek az árát! Nagyon kérjük, ebben az esetben ne felejtkezzen el a kézírással készült levelében megadni az utaláshoz szükséges személyi adatokat. Kizárólag kézírásos levelet hagyunk jóvá, minthogy azt le kell fénymásolnunk valamint bevinni a központunkba adminisztrálni. Hogyha bármelyik adatot nem írja le, ami nélkülözhetetlen a pénz visszafizetési garancia érvényesítéséhez, akkor az utalást nem áll módunkban elvégezni. elsőnek, kérjük, legyen szíves, postázza vissza nekünk a megrendelt gyógyszerkészítményt, mely nem volt hatásos, és mi utána nézünk, hogy vállalatunktól van-e. A megrendeléskor mindenkor egy rejtett jelölést teszünk a gyógyszerkészítmény dobozára, levelére, ekképp rájövünk, hogyha nem cégünktől ered a visszaadott gyógyszerkészítmény. A pénz visszaadási garanciát pusztán abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, amennyiben a tabletta buborékfóliás leveléből egyedül szigorúan maximum egy tabletta nincs meg, vagy Jelly esetében egy tasak. Hogyha több darab hiányzik, innentől kezdve nem tudjuk majd egyik fajta garanciát sem nyújtani Önnek még aktív panaszbejelentés esetén sem!

Amennyiben Ön a jótállását érvényesíttetni szeretné, abban az esetben kérjük, legyen szíves, a KAPCSOLAT menüpont segítségével juttasson el hozzánk egy üzenetet, csatolva hozzá a Claims Identification Number-t, magyarul az egyedi panaszbejelentő azonosító számot, azonkívül írja meg a bankszámlaszámot valamint az utaláshoz szükséges összes adatot. Hogyha ezeket az adatokat 16 óráig megírja számunkra, akkor még azon a napon visszafizetjük a kiadását, mely 24 órán belül jelentkezik a számláján. Erről az eseményről egy képernyőmentést tárolunk el, hogyha esetleg nem hinné el nekünk, hogy átutaltuk a pénzt Önnek. A megrendelés elfogadásával mindezen szabályzatot Ön nyugtázza.

Ha ki szándékozza cserélni a terméket

Amennyiben az Ön számára valamiért nem volt eredményes a kiszállított medicina, vagy nem reagált jól pont arra a hatóanyagra, ámde a pénzvisszafizetéssel nem megy semmire, hanem szívesebben megpróbálkozna egy eltérő hatóanyagú gyógyszerkészítménnyel, akkor kérjük, juttasson el számunkra egy panaszbejelentő pár soros levelet a Kapcsolat menüpont segítségével. Ekkor kap egy Claims Identification Number-t, azaz hogy egy panaszbejelentő azonosító számot.

Ezt követően írjon számunkra egy saját kézzel írt papír alapú üzenetet arra a névre és postafiókcímre, ami az igényelt termék megkapásakor annak küldőjeként szerepelt! Ebben a levélben kérjük, legyen szíves, írja meg az Ön becses nevét, személyi adatait, hogy milyen címre postázzuk pontosan a másik árucikket és még azt is, hogy mire óhajtja, hogyha kicserélnénk a szert! Általában felkínálunk Önnek a tudásunk alapján egy más alapanyagú készítményt, mely vállalatunk farmakológusai szerint már biztosan sikeres lesz. Amennyiben a 2 orvosság ára között különbözet van, az átutalással, egyeztetést követően lebonyolítható.

Aztán Önnek visszaigazoljuk a kérését, ami után nincs más teendője, mint hogy feladja postán ajánlva, a kézzel írt papír alapú üzenetet (benne a személyes adataival, telefonszámával, a kicserélendő patikaszer nevével, a Claims Identification Number számával, azaz hogy a különleges panaszbejelentő azonosítási számával egyetemben); és a rendelt csomagján szereplő Feladó nevére és postafiók címre (ez lenne gyógyszerkereskedésünk) a megmaradó azonfelül megkezdett gyógyszert visszajuttatni szíveskedjék.

Amennyiben megjött vállalatunkhoz a visszaküldött patikaszer, az Ön adatai továbbá a Claims Identification Number, abban az esetben azt feldolgozzuk és pár nap elmúltával a levélben leírt adatok segítségével postára adjuk az Ön részére a csere gyógyszert. A saját kézzel írt offline (papír alapú) kérelem azért fontos, mert gyógyszerkereskedésünknek le szükséges másolnia a hozzánk eljuttatott levelét azonkívül el szükségeltetik juttatnunk a központnak adminisztrációs munka.